LakeView Residence

02.png

LakeView Residence 

Vi är stolta att presentera vårt senaste projekt LakeView Residence, endast några kilometer från Ban Phe. LakeView erjuder en unik utsikt vid kanten av en privat sjö. Blickar man ut från terassen ser man ut över vatten och gröna kullar innan man når havet på ca 800 m avstånd.
Projektet består av 6 moderna villor och 5 radhus med miljövänliga tillval, ett kommande Wellness Center, med gym och servicecenter, endast några steg från porten.

Image 23.png
01.png
Image 20.png
F3.png

PDF Prislista

PDF LakeView

PDF Wellness Invest

55736526_273243066939307_222091428295291

Project view

LakeView består av 6 moderna villor med 2 olika husmodeller samt 5 radhus. Mitt emot villorna kommer ett Wellness Center att byggas. Servicecenter, gym och träningsmöjligheter inomhus och utomhus.

 

A1-A6: 330 kvm mark. 1.189.000 THB

 

Vi erbjuder två olika villor med eco-alternativ samt utomhuspool och utbyggd terass med sala på vattnet som tillval

F2.png
Image 14.png
F3.png

Nu erbjuds möjligheten att bli exklusiv delägare i LakeView Wellness.

 

Vi erbjuder nu ett antal personer att bli delägare i LakeView Wellness med flera fördelar.
 

Som delägare i LakeView Wellness erhåller du förutom årlig avkastning även ett VIP medlemskap och kan utnyttja alla faciliteter med träningsmöjlighet dygnet runt. Du erhåller även 10% rabatt på alla köp i butik, servering och på kurser.

Image 11.png
Gym
01.png

Grand Lake Villa - 2 floor

vacker villa utformad med fokus på utrymme, ljus, komfort och bekvämt boende.

Tomt A1-A6 Pris från 3,578,000 THB 

Image 41.png

Lake Villa - 1 floor

Huset består av ett stort rum med öppet kök kombinerat med matplats. En stor glasvägg med en dörr direkt ut på terrassen. Den atmosfär som fönstren skapar gör att huset känns stort och ljust. Lake Villa kommer med 2 sovrum och en separat toalett med dusch.

Tomt A1-A6 Pris från 2,878,000 THB 

007.jpg

LakeView radhus

Ett radhus perfekt för en familj, utformad med fokus på effektivitet och komfort i luftig atmosfär.

Pris från 2,290,000 THB 

Husmodeller LakeView

LakeView områdeshantering

LakeView områdeshantering I LakeView-området kommer det att finnas 6 vackra villor och 5 lägenheter i modern stil. Serviceavgiften för området som helhet delas på alla ägare av fastigheterna. Serviceavgiften per enhet är 950 THB per månad.
 

I serviceavgiften ingår avfallshantering och underhåll av vägar och växter. Avfallsseparation kommer att finnas med separata kärl för plast, hushållsavfall och matavfall.
 

Via receptionen/shopen på LakeView Wellness kan du boka en taxi, hämta / lämna tvätt, boka städning och andra tjänster.
 

El och vatten mäts separat på varje fastighet och faktureras direkt till den egendomen. Alla betalningar kan göras via direkt debitering från hemlandet om du inte är bosatt i Thailand.

Sjön

Den tillverkade sjön utanför husen har rent och klart vatten. Fisk kommer att planteras i sjön för att ge sjön mer liv. Det finns flera fiskarter som skulle passa i sjön vilket även begränsar myggor och andra insekter. Vattnet i sjön är färskvatten / regnvatten och filtreras genom sanden till en närliggande behandlingsanläggning.

pict lake.jpg

Uthyrning av din fastighet

Vi hjälper dig med uthyrning av fastigheten om du skulle vilja. Detta är både en bra intäkt samtidigt som det håller fastigheten i gott skick. Speciellt om du inte använder den under längre perioder. Städservice är ett annat alternativ.
Dina hyresgäster kommer att ha tillgång till allt LakeView Wellness erbjudander för normala avgifter. Närheten till vårt Wellness Center gör fastigheten mer exklusiv, vilket också har en positiv effekt på prissättningen utifrån ett ägarperspektiv.

Solpanel.jpg

eco Options

Om du vill önskar hålla nere dina löpande kostnader kan vi hjälpa till med installation av solceller.

 

Vill du få dricksvatten direkt i kranen löser vi också detta. Reningsverket kan lätt placeras under diskbänken och tar lite plats. I stället för att köpa vattenflaskor och spara på plast, är detta något vi starkt rekommenderar. Byte av filter är beroende av användning men en gång om året med en kostnad av några hundra thb är normalt.

Vårt område

Endast 2 timmar söder om Bangkok hittar du Rayong's Riviera. Ett populärt turistområde för både thailändare och utlänningar. Det betyder att du hittar det äldre Thailand i dessa delar. Tempot är lågt, har bra priser och serverar utmärkt mat och färska skaldjur på många lokala restauranger.


Området har flera vackra stränder som Chakpong, Mae Phim och Suan Son Beach. Här hittar du stränder som passar alla smaker. Resor till vackra platser som den populära Koh Samet och och ett antal nya exklusiva båtturer ger plats för en mängd olika upplevelser. Eftersom infrastrukturen utvecklas, som den nya internationella flygplatsen (U Tapao), nya motorvägar och tåg, förbättras tillgängligheten ytterligare. Mer variation i aktiviteter och ett större fokus på hållbar utveckling sker. Det finns en mängd golfbanor inom några timmar från LakeView. Närmaste är The Emerald Golf Club ca 1 timmes bilresa bort.

LakeViewligger vid en privat sjö mellan Ban Phe och Laem Mae Phim. I detta område hittar du även de bästa hotellen som Marriot, Novotel, Centara och det pågående Sheraton som du kan se från LakeView bakom palmerna.

Din investering

Ditt köp i Thailand måste vara säkert. Vi har många års erfarenhet att sälja till utländska och thailändska kunder och hjälper dig varje steg i processen för att se till att ditt ägande är korrekt och säkert för dig och din familj.
Positiva förändringar i regelverk för utlänningar i Rayong-provinsen är på gång. Vi kommer att informera dig om vad det innebär så fort detta bekräftas och tas i bruk av de thailändska myndigheterna.

Rayong Beach.JPG
Koh Samet.JPG
maxresdefault.jpg
13566838-YdrYh.jpg

Byggvalitet

Vi strävar efter hög kvalitet inom byggnation och arbetar med lösningar för en framtida miljövänlig värld. Fråga oss om solenergi och mer.

 

Några punkter rörande konstruktion

 

• Vi använder som standard 10 cm siporex (q-con) i väggarna. Detta ger ett bra isolervärde och lång hållbarhet.

 

• Alla våra hus är byggda med gjutna hammarband och galvaniserade takstolar för att undvika rost och ge en problemlös takkonstruktion.

 

• Som en del i ett välisolerat hus byggs alla tak med självdrag som takventilation.

 

• Vi använder Jotun-färg som en följd av dess goda egenskaper i detta klimat.

Områdets utveckling

Området Rayong utvecklas, vilket fortfarande erbjuder den gamla känslan av Thailand tillsammans med nya aktiviteter som regelbundet öppnas och stora investeringar görs i infrastruktur. U Tapao flygplats är redan öppen för internationella flyg med Qatar Airways till Rayong från större delen av världen. Du kan också flyga runt Thailand och Sydostasien med Bangkok Airways och Air Asia. Området har blivit populärt för både thailändska och västerländska investerare i bostäder och affärer vilket ser ut att fortsätta många år framåt.

Om oss

Bakom LakeView-projektet står Sunshine House och NuVue. Sunshine House har byggt i området under de senaste 10 åren med både egna projekt och design och konstruktion för kunder.
NuVue är ett investerings- och utvecklingsföretag med hållbar utveckling som drivkraft.

Björn Hollström

+46 70 601 3425

Kristian Segerstark

+66 (0) 994 165 970

Jarinrat Deeduang

+66 (0) 944 879 913

Handläggare
Jarinrat Deeduang

Säljare

+66 (0) 944 879 913

Hus och lägenheter i Thailand-Sunshinehouse

 

Vi bygger och säljer villor, hus och lägenheter i Thailand. 
Sunshinehouse.Co,Ltd 69/7 Moo 2. Tambon. Chakpong. Maeng Rayong 21190 Thailand.

Phone: +66 (0) 944 879 913 E-mail: info@sunshinehouse-thailand.com

Ban Phe - Mae Phim 

Agents