Palmleaf Lägenheter och Hus

Palmleaf_lägenheter.jpg

Palm Leaf, Hus och Lägenheter i Thailand

Bara 500 meter ifrån vackra Silver Beach ligger Palm Leaf, ett område med 30 enheter fördelat på sju friliggande hus och Palm Leaf Condominium med tjugofyra lägenheter.

Palm Leaf

Palm Leaf är beläget i Rayong öster om Ban Phe med anknytning till den lilla byn Plong Saway. Här finns det mesta man behöver, t.ex. tyskt bageri, frisörer, vårdcentral, Internet-kaféer, små genuina thairestauranger och livsmedelsbutiker. På den lokala marknaden kan man köpa det mesta man behöver, allt från verktyg och hantverk till mat från olika delar av Thailand.

Från Palm Leaf är det gångavstånd, 500 meter, till den kilometerlånga Silver Beach. 150 meter från Palm Leaf går det att ta den lokala taxin som följer strandvägen och går ända till Ban Phe och Rayong.

Med 150 meter ifrån strandvägen ligger Palmleaf i ett lummigt och trevligt område, centralt men ändå avskilt från trafiken.

Palmleaf består av ett condominium med sammanlagt 24 lägenheter och gemensamt poolområde, vi bygger även sammanlagt 7 friliggande hus på Palmleaf.

21738943-mQ1Qx.jpg
Galleri Palmleaf

1/1

Hus och lägenheter i Thailand-Sunshinehouse

 

Vi bygger och säljer villor, hus och lägenheter i Thailand. 
Sunshinehouse.Co,Ltd 69/7 Moo 2. Tambon. Chakpong. Maeng Rayong 21190 Thailand.

Phone: +66 (0) 944 879 913 E-mail: info@sunshinehouse-thailand.com

Ban Phe - Mae Phim 

Agents